Blog

Magische Verteltocht

Belangrijke info voor de deelnemers aan de Magische Verteltocht

Vertrekpunt: Gemeentelijke werkplaats, Industrieweg-Zuid.

Opgelet!  Industrieweg Zuid is afgesloten vanaf Arte tot aan de Teutseweg.  Ook de Teutseweg is verkeersvrij vanaf de rotonde met de palmbomen tot aan de Industrieweg.

Aanmelden: Je meldt je met je inschrijvingsbewijs, Covid Safe Ticket én identiteitskaart aan in de werkplaats.  Je krijgt dan een bonnetje voor je gratis consumptie en de kinderen krijgen ook nog een snoepje en een vingerlichtje. Je kan de gratis consumptie voor of na de wandeling nuttigen.

Tijdslot:Je vertrekt vrij in je eigen bubbel binnen je tijdslot. Vb. je hebt geboekt voor het tijdslot 18.00-18.30.  Dan vertrek je ten vroegste om 18.00 en ten laatste om 18.29.

Wandeling: 5 km met onderweg de mogelijkheid om te stoppen en te luisteren naar de toneelspelers van Jeugdtoneel Kaboekie

Met dank aan de spelers van Jeugdtoneel Kaboekie, het oudercomité, het Gemeentebestuur van Zonhoven én alle sponsors die dit evenement mogelijk maakten.

Geniet van deze magische wandeling want ze heeft ten vroegste in 2025 opnieuw plaats!

Na het overlegcomité van 17/11 is er mondmaskerplicht binnen én buiten voor iedereen > 10 jaar , behalve wanneer je neerzit!  Dankjewel om je hieraan te houden!